Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
Kquartz
Aantal werknemers:
5~30 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 5000000 - US$ 10000000
Opgericht Jaar:
2006
Export pct:
90% - 100%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Beschrijving bedrijf
De STEENimport&export Co. Ltd van XIAMEN QUAN (QSTONE), in April 2006, met zijn richtlijn voor slechts markten die overzee is begonnen. Onze deskundigheid is in allerlei graniet en marmeren materialen, die in van het van de hotel het remodelleren, flat en huis verbetering banen in de V.S. tijdens het afgelopen decennium zijn geïmpliceerd. Bovendien zijn wij enzovoort goed ervaren in commerciële en woonbanen met onze muurpanelen, loopvlakken en stootborden, betonmolens, venstervensterbanken en colunm bekledingen, zo op geworden. Al deze zouden klaar voor installatie kunnen zijn zodra zij van pakketten worden teruggetrokken. Wij houden een scherp oog op details.

Het gebied waar wij worden gevestigd is zo overvloedig in steenmiddelen dat wij gemakkelijke en klaar toegang tot bijna alle Chinese stenen van onze lokale blokyards en steengroeven hebben. Tot nu toe, hebben wij een verslag van 489 kleuren in andesiet, basalt, graniet, kalksteen, marmer, onyx, porfier, kwartsiet, zandsteen, lei en travertijn. De meesten van hen worden getoond op onze website.

Tijdens het afgelopen decennium, is een stijgend aantal materialen van de de invoersteen geïntroduceerd aan ons gebied. U kunt bijna alle stenen in onze blokyards uit de hele wereld hier vinden. Veel van hen worden gemaakt in tegels, plakken, tegenbovenkanten, kommen, gootstenen, en veel andere besnoeiing-aan-grootte alvorens zij opnieuw worden uitgevoerd.

In de eerste jaren van ons begin, leverden wij slechts besnoeiing-aan-grootte producten voor importeurs. Maar met de voorbijgaande jaren, hebben wij onze diensten uitgebreid om zowel commerciële als woonbanen te omvatten. Ook, hebben wij ons produtswerkingsgebied vergroot om gietvorm-steen, glasmozaïeken, metaalmozaïeken en smeedijzers te omvatten. Al deze zijn zeer nuttig voor onze klanten gebleken.

Ce-SGS certificaat

Voor sommige producten, zoals de keukencountertops van de Kwartssteen, de bovenkanten van de Badkamersijdelheid

Steekproefverzoek:

Wij verstrekken steekproef voor klanten zonder lasten en lading in uw container. Voor nieuwe klant, zullen de koerierskosten van steekproef door u worden betaald. De gemeenschappelijke grootte van steekproef is 150X150X10mm, 100X100X10mm.

Kwaliteitswaarborg:

Onze kwaliteitscontroleafdeling is reeds lang gevestigd om strikte en wetenschappelijke kwaliteitscontroleprocedures uit te voeren. (met inbegrip van diktetolerantie, varieert de kleur, hoektolerantie en het eindigen gezicht). De relevante verslagen werden goed bijgehouden, wat door SGS Auditoren wordt goedgekeurd.

Wij kunnen snelle aanbieding, concurrerende prijs, goede kwaliteit, geschikte levering en de uitstekende dienst na verkoop verzekeren. Onze producten wordt uitgevoerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten.

Wij heten u of de derde partij welkom om de kwaliteit te controleren alvorens te verschepen.

Wij zijn experted bij steenproducten verpakking en containers het laden

HOOFDproduct

Consturctionproducten

De tegels van de steenvloer

Graniettegels & plakken

Marmeren tegels & plakken

Countertop, keukenbovenkant, ijdelheidsbovenkant

De bekleding van de leimuur

Culturele Steen

Basalt/granietcobble steen, straatsteen

Leitegels en netwerkbetonmolens

Graniet/marmeren/onxy gootsteen, bassin, ton

Lei/marmeren mozaïektegels, grens & patroon

Het modelleren/Decoratiesteen

Gravure, beeldhouwwerk, status

Kolom

Open haardafdekplaat

Grafsteen/monument

Welkom om het producerende vermogen en de kwaliteit in onze fabriek te bezoeken en te onderzoeken. Wij verheugen ons op het vestigen van goede busniesssamenwerking met klanten.
Certificaat
Standaard : CE EPREI Aantal : 2010-C131-CPD Uitgiftedatum : 2010-07-23 Vervaldatum : 2030-07-22 Scope / Range : EN1469 Natural stone products Uitgegeven door : CHINA CE EPREI
Standaard : OMA -CE Aantal : 10038862 Uitgiftedatum : 2010-07-23 Vervaldatum : 2030-07-22 Scope / Range : ENGINEERING STONE Uitgegeven door : OMA
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-592-5910228
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal